Tekstproduksjon

Vi skriver teksten du trenger

Vi skriver alle slags tekster: blogger, kronikker, høringssvar, styrepapirer og artikler til både trykte og digitale medier. For å nevne noen har vi skrevet for eiendomsforetak, kursutviklere, magasiner, bokforlag og legemiddelprodusenter.

Få det gjort – eller skrive selv?

Vi skriver gjerne tekstene for deg. Men vil du skrive dem selv, kan vi fungere som redaktøren din. Da vurderer vi tekstene og redigerer og kommenterer dem. På den måten vil du også selv bli en bedre skribent og få metodisk veiledning i hvordan du kan skrive interessevekkende, meningsfullt eller underholdende i en gitt sjanger.

Det må ligge en tanke bak budskapet

Det å utforme en strategi for budskapet er sentralt i tekstproduksjon. Skal budskapet være et uttrykk for hva virksomheten din er, eller for dens omdømme? Har du spesifikke aktiviteter eller kampanjer du ønsker å nå ut med? Hvem vil du nå?

Når vi vet hva du ønsker å oppnå med innholdet, kan vi også jobbe med formater og kanaler for å få budskapet ut.

Ikke glem søkeordsanalysen

For en tekst som skal på nett, er første fase en søkeordsanalyse. Vi korrigerer teksten etter det vi finner ut under analysen, i tråd med god praksis for søkemotoroptimalisering (SEO). Samtidig sørger vi for at ordene vi vil nå ut med, nøkkelordene, ikke går på bekostning av godt skrevet stoff. Vi kan stille med erfarne SEO-kontakter selv eller benytte oss av ekspertisen til dine egne SEO-konsulenter.

Vi tar gjerne en uforpliktende prat om en tekst du trenger.

Send oss en melding

Last opp fil og få pris på oversettelse, korrektur, språkvask og andre språktjenester:

Hei! Jeg heter
og e-postadressen min er
Jeg er interessert i
Vi kan diskutere
Last opp filer til prosjektet:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Teksthjelpen er nær

Send oss en henvendelse i dag.

Pil opp ikon