Aktuelt

Trenger du en kvalifisert oversetter? Vi har dyktige oversettere som behersker ulike språk og fagfelt.

Nye Tillen hjelper deg å oversette nettsidene dine, nesten uansett hvilket språk du ønsker dem oversatt til. Du når ut til flere med et språk som er tilpasset leseren.

Vi har tekstforfattere som elsker å skrive – og som gjerne gjør skrivejobben for deg.

Før du publiserer en tekst, er det alltid lurt å få en profesjonell språkvasker til å gå gjennom den. Dette kan Nye Tillen hjelpe deg med, også hvis teksten er på engelsk.

Hos oss finner du profesjonelle oversettere med lang erfaring og høy faglig kompetanse, og mange av dem er også statsautoriserte.

Har du en tekst du trenger å få oversatt til engelsk? Våre dyktige og erfarne oversettere oversetter raskt og nøyaktig og sørger for at teksten får den ønskede effekten.

En korrektur kan øke troverdigheten til deg som avsender og det du ønsker å formidle. Dersom språket i en tekst er feilfritt, vil leseren – bevisst eller ubevisst – stole mer på innholdet.

Vi i Nye Tillen språkvasker tekster på norsk – både bokmål og nynorsk – og kan også hjelpe deg med språkvask på de fleste andre språk.

Når viktige dokumenter skal oversettes, bør det i mange tilfeller gjøres av en statsautorisert translatør. Les mer og bestill i dag!

Teksthjelpen er nær

Send oss en henvendelse i dag.

Pil opp ikon