Roy Arve er ny daglig leder i Nye Tillen

Portrettbilde av Roy Arve Garvik

Den første mandagen i januar dukket det opp et nytt fjes på kontoret i Kongens gate: Roy Arve Garvik hadde sin første dag som daglig leder i Nye Tillen. Har var ivrig etter å komme i gang, og innen de andre kom inn døra, hadde han rigget seg til og gjort seg kjent på den nye arbeidsplassen.

– Jeg elsker omgivelsene. Vi har jo den utsikten mot festningen!

Trygt plantet i språkverdenen

Roy Arve er kanskje ny i Nye Tillen, men langt fra noen fersking i språkbransjen. Han er utdannet tysk fagoversetter fra Universitetet i Agder og har i tillegg studert tysk i Stavanger og statsvitenskap i Leipzig.

Etter endt utdannelse startet han og et par kompiser fra oversetterstudiet eget oversettelsesbyrå.

– Siden det har jeg stort sett jobbet med språk, først som oversetter og senere på salgssiden. Jeg har jobbet i bransjen i 26 år, på den ene eller andre måten.

Før han tok roret i Nye Tillen, hadde han 19 år bak seg som salgssjef i Amesto Translation og Semantix. Der hadde han ansvaret for et helt team av selgere og var vant til å kunne støtte seg på store avdelinger med ulike spesialfunksjoner – og avanserte systemer og dyr teknologi.

Overgangen til et byrå med bare en håndfull ansatte var forståelig nok stor.

– Men det er ikke antallet det kommer an på! Viktigere er det at jeg møtte en dyktig gjeng med mye kunnskap. De var sammensveisa og hadde jobba godt sammen og med kundene gjennom hele koronatiden. En skikkelig bra base å utvikle selskapet ut fra. Og våre interne folk er i mye større grad de som utfører oppdragene, de formidler ikke bare jobber til frilansere.

Det har vært mye hjemmekontor denne første tida, men Roy Arve syns allikevel han har rukket å bli godt kjent med gjengen i Nye Tillen. Forhåpentligvis vil det bli mer tid på felleskontoret i tida framover.

Den nye lederen er overbevist om at de skal få til mye.

– Slik jeg ser det, er mine nye kolleger blant de mest kompetente og kvalitetsbevisste i bransjen. Det blir skikkelig gøy å bygge Nye Tillen videre sammen med dem.

Klar for å selge inn Nye Tillen

De første ukene har han brukt på å bli kjent med de ansatte, rutiner, systemer, oversettere og selvsagt kundenes kontrakter, jobbtyper, ønsker og særlige behov.

– Her var det bare å sette i gang og bli kjent med kunder og rutiner. Og å lage en ny historie å fortelle kundene, basert på Nye Tillen. Det er spennende! Nå skal jeg ut og vise nye og gamle kunder hvorfor Nye Tillen er den samarbeidspartneren de trenger på språk og tekst.

Og hvorfor er Nye Tillen det de trenger?

– Nye Tillen legger vekt på å levere kvalitet, kjenne det lokale markedet og være tett på og prioritere kundene. Jeg tror det er derfor stadig flere fra både privat og offentlig sektor velger oss, så denne profilen er noe vi skal bygge videre på. Vi skal være det lokale alternativet til de store, verdensomspennende selskapene!

Ønsker du å slå av en prat med Roy Arve? Han hører gjerne fra deg:

+47 92 82 18 71 eller royarve@nyetillen.no

Teksthjelpen er nær

Send oss en henvendelse i dag.

Pil opp ikon